Home
Наше новине
Отвара се нови погон ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
среда, 14 јул 2010 08:59

На основу Уговора који је 5. јула у Новом Саду у име Секретаријата за науку и технолошки развој потписао проф. др Драгослав Петровић са фирмом ,,Гарант’’ из Футога, у Оџацима ће се у току ове године отворити погон за производњу делова мотора за теретна возила и тракторе. Погон за финалну обраду који се отвара у склопу програма Секретаријата за примену нових технологија омогућиће запослење 25 радника металске струке. Фирма из Футога се Уговором обавезала да заврши погон и покрене производњу до 31.децембра текуће године. По речима председника општине Предрага Цветановића, у току су преговори са још неким инвеститорима и реално је очекивати отварање нових погона.

Последње ажурирано среда, 14 јул 2010 09:03
 
Пензионери главни кочничари ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
среда, 14 јул 2010 09:42

Миливoј Павловић, заменик председника оџачког парламента

-Неслога која већ дужи низ година влада међу оџачким пензионерима главни је узрок неуспеха иницијативе председника општине Предрага Цветановића, који је у разговору са челним људима пензионерских организација покушао изнаћи решење даље судбине зграде геронтолошког центра.

 
Лопта није у нашем дворишту ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
среда, 14 јул 2010 09:44

Вукашин Ранђеловић, председник Општинског удружења оџачких пензионера

Препарцелизација, односно одвајање пословног простора од зграде намењене смештају пензионера, као и пренос власништва са Фонда за пензијско и инвалидско осигурања запослених на општину Оџаци, главни су предуслови да би се могло кренути у реализацију наставка градње геронтолошког центра. -Приче да смо ми сметња да би се зграда привела намени напросто не стоји, пошто се ми по том питању не питамо ништа. Сваку иницијативу која иде у правцу решења сад с пуним правом можемо рећи овог проблема поздрављамо и подржавамо, међутим ,,лопта није у нашем дворишту’’.

 
,,Тигар“ се вратио у Оџаке! ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Зоран Лукић   
среда, 14 јул 2010 09:48

Предузеће ,,Цветковић'' у сарадњи са ,,Тигар трејдом'' шири асортиман своје трговинско - услужне понуде. -Нови вулканизерски сервис свим купцима обезбеђује бројне повољности.

,,Тигар“ се вратио у Оџаке и то на углу Сомборске и Војводе Мишића улице, и не само да није опасан ни за кога, већ шири осмех задовољним купцима. Наравно, реч је о предузећу ,,Цветковић’’, које у сарадњи са пиротским ,,Тигар трејдом’’ повећава асортиман своје трговинско - услужне понуде. -Продавница послује искључиво са асортиманом нашег брендираног произвођача ,,Тигар трејда’’.

Последње ажурирано среда, 14 јул 2010 10:11
 
Победили Вараждински тамбураши! ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Зоран Лукић   
среда, 14 јул 2010 10:11

И трећи светски тамбурашки фестивал у Дероњама одржао веома висок музички и културно - уметнички ниво. -Око 60 хиљада посетилаца уживало у тродневном музичком спектаклу са преко 300 врсних музичара и певача.

Трећи светски тамбурашки фестивал у Дероњама 25. јуна свечано је отворио покрајински секретар за културу Милорад Ђурић, а све учеснике, госте и многобројну публику поздравио је Јован Пејчић, председник Организационог одбора и идејни творац фестивала. Након тога, одржан је гала концерт Великог тамбурашког оркестра Тамбурица феста под вођством концерт мајстора Зорана Бугарског Брице, а хитове за сва времена извели су Мерима Његомир, Чеда Марковић, Огњен Радивојевић, Данка Стојиљковић, Ђорђе Чавић и Миша Близанац. Концерт је завршен уз величанствен ватромет, а публику је наставила да забавља група ,,Апсолутно романтично’’.

Последње ажурирано четвртак, 15 јул 2010 09:55
 
«ПочетакПретходна201202203204205206207208209210СледећаКрај»

Страна 202 од 214
© 2019 Наше новине. Сва права задржана.
Joomla! је Слободан софтвер објављен под GNU/GPL Лиценцом.