Home
Наше новине
Пензионери главни кочничари ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
среда, 14 јул 2010 09:42

Миливoј Павловић, заменик председника оџачког парламента

-Неслога која већ дужи низ година влада међу оџачким пензионерима главни је узрок неуспеха иницијативе председника општине Предрага Цветановића, који је у разговору са челним људима пензионерских организација покушао изнаћи решење даље судбине зграде геронтолошког центра.

 
Лопта није у нашем дворишту ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
среда, 14 јул 2010 09:44

Вукашин Ранђеловић, председник Општинског удружења оџачких пензионера

Препарцелизација, односно одвајање пословног простора од зграде намењене смештају пензионера, као и пренос власништва са Фонда за пензијско и инвалидско осигурања запослених на општину Оџаци, главни су предуслови да би се могло кренути у реализацију наставка градње геронтолошког центра. -Приче да смо ми сметња да би се зграда привела намени напросто не стоји, пошто се ми по том питању не питамо ништа. Сваку иницијативу која иде у правцу решења сад с пуним правом можемо рећи овог проблема поздрављамо и подржавамо, међутим ,,лопта није у нашем дворишту’’.

 
,,Тигар“ се вратио у Оџаке! ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Зоран Лукић   
среда, 14 јул 2010 09:48

Предузеће ,,Цветковић'' у сарадњи са ,,Тигар трејдом'' шири асортиман своје трговинско - услужне понуде. -Нови вулканизерски сервис свим купцима обезбеђује бројне повољности.

,,Тигар“ се вратио у Оџаке и то на углу Сомборске и Војводе Мишића улице, и не само да није опасан ни за кога, већ шири осмех задовољним купцима. Наравно, реч је о предузећу ,,Цветковић’’, које у сарадњи са пиротским ,,Тигар трејдом’’ повећава асортиман своје трговинско - услужне понуде. -Продавница послује искључиво са асортиманом нашег брендираног произвођача ,,Тигар трејда’’.

Последње ажурирано среда, 14 јул 2010 10:11
 
Победили Вараждински тамбураши! ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Зоран Лукић   
среда, 14 јул 2010 10:11

И трећи светски тамбурашки фестивал у Дероњама одржао веома висок музички и културно - уметнички ниво. -Око 60 хиљада посетилаца уживало у тродневном музичком спектаклу са преко 300 врсних музичара и певача.

Трећи светски тамбурашки фестивал у Дероњама 25. јуна свечано је отворио покрајински секретар за културу Милорад Ђурић, а све учеснике, госте и многобројну публику поздравио је Јован Пејчић, председник Организационог одбора и идејни творац фестивала. Након тога, одржан је гала концерт Великог тамбурашког оркестра Тамбурица феста под вођством концерт мајстора Зорана Бугарског Брице, а хитове за сва времена извели су Мерима Његомир, Чеда Марковић, Огњен Радивојевић, Данка Стојиљковић, Ђорђе Чавић и Миша Близанац. Концерт је завршен уз величанствен ватромет, а публику је наставила да забавља група ,,Апсолутно романтично’’.

Последње ажурирано четвртак, 15 јул 2010 09:55
 
Уметничка колонија ,,Каравуково 0001“ ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Зоран Лукић   
четвртак, 15 јул 2010 09:55

Црква Светог Мартина оживела након готово две деценије

У Каравукову, у немачкој католичкој цркви Светог Мартина бискупа, 30. јуна одржан је концерт и завршна изложба Уметничке колоније ,,Каравуково 0001”. Организатор колоније био је ,,Земунски мали уметнички центар”, на чијем челу се налази уметнички директор вајар Горан Делић. Заједно са њим, у овогодишњој колонији били су још и Даниела Фулгоси (графичарка, Земун), Ана Крстић (вајарка, Ваљево), Марко Ковачић (вајар, Љубљана), Драгана Николетић (рециклажна уметница, Београд), Паско Бурђелез (мултимедијални уметник, Дубровник), Соња Радаковић (сликарка, Нови Сад), Ивана Видић (графичарка, Земун), Горан Орге Николић (музичар, Земун), Марија Каузларић (мултимедијална уметница, Београд), Марко Мамузић (филмски режисер, Београд) и Дарко Цветановић (фотограф, Београд). -Радови са колоније ће након овога бити изложени у фабрици и представљаће зачетак ,,Кастрикс’’ колекције уметничких дела савремених уметника из региона - истакао је Горан Денић.

Последње ажурирано четвртак, 15 јул 2010 10:03
 
«ПочетакПретходна191192193194195196197198199200СледећаКрај»

Страна 196 од 208
© 2018 Наше новине. Сва права задржана.
Joomla! је Слободан софтвер објављен под GNU/GPL Лиценцом.