Home Актуелно Хроника Квалитетом освајају нова тржишта
Квалитетом освајају нова тржишта ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
четвртак, 25 мај 2017 18:39

„Пољострој Унион“ награђен са 4 медаље за квалитет производа. Фирма из Оџака награђена за квалитет 4 типа ПП везива

На недавно завршеном ,84 по реду Међународном пољопривиредном сајму у Новом Саду међу добитницима медаља и признања,која су уручена на традиционалној манифестацији „Ноћ шампиона“,нашла се и фирма из Оџака „Пољострој Унион“.Директору фирме ,која је почела са радом у децембру месецу прошле године у кругу некадашњег Итеса,Чедомиру Станојевићу уручене су 4. медаље за квалитет у категорији паковања 4.типа ПП везива намењеног за балирање сена и сламе као и за квалитет везива намењеног за пластененичку,малинарску и повртарску производњу.
Задовољан презентацијом фирме Станојевић каже да је наступ „Пољострој Униона“на престижној пољопривредној манифестацији у Новом Саду део стратегије регионалног освајања тржишта.


Награде које смо добили на Међународном сајму представљају више него добру препоруку за потенцијалне купце наших производа. Циљ „Пољострој Униона“ је освајање нових тржишта, пре свега квалитетом производа.На добром смо путу да тај циљ остваримо у догледно време пошто је наш штанд  био добро посећен у време трајања сајма.Осим представника републичке и покрајинске владе штанд, на ком смо излагали наш производни асортиман,посетили су пословни људи из Босне и Херцеговине,Црне Горе,Косаова и Метохије... и у наредном периоду очекујем да се контакти које смо успоставили са њима конкретизују рекао је директор фирме „Пољострој Унион“ Чедомир Станојевић.

 

Последње ажурирано четвртак, 25 мај 2017 18:43
 
© 2018 Наше новине. Сва права задржана.
Joomla! је Слободан софтвер објављен под GNU/GPL Лиценцом.