Home Актуелно Друштво Ускоро креће друга фаза
Ускоро креће друга фаза ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
четвртак, 17 август 2017 19:51

Покрајина финансира другу фазу радова на реконструкцији Улице братства и јединства. За реализацију радова предвиђених другом фазом општини Бач из Управе за капитална улагања одобрено 15.505.577,77 динара

Недуго по окончању прве фазе радова, у току које је Улица братства и једнинства, једна од најпрометнијих саобраћајница у Бачу, пресвучена новом асфалтном подлогом и обостраног  проширења за 1,5 метар, крајем јула месеца створили су се услови за наставак радова на реализацији ове капиталне инвестиције. За разлику од прве фазе, коју је средствима из буџета у комплетном износу финансирала локална самоуправа у Бачу, наставак радова предвиђених другом, завршном фазом, финансираће се у 90 - постотном износу средствима која су за ту намену општини Бач опредељена из Управе за капитлна укагања Покрајине.
Уговор о додели 15.505.577,77 динара за радове на другој фази радова у Улици братства и јединства потписао је председник општине Драган Сташевић.


Најавивши скорашњи наставак радова на завршетку реконструкције Улице братства и јединства, Сташевић је рекао да је уговор о додели средства који су му уручили председник Покрајинске Владе Игор Мировић и директор Управе за капитална улагања Недељко Ковачевић још један у низу показатеља успешне сарадње локалне самоуправе у Бачу и Покрајинске Владе.
-Покрајинска Влада на делу показује да зна да вреднује квалитетне пројекте и иницијативе које долазе од стране локалних самоуправа. У реконструкцију Улице братства и јединства ушли смо сопственим средствима, а завршићемо је захваљујући средствима из Покрајине - истакао је Сташевић, додавши да су грађани Бача са одобравањем поздравили реконструкцију једне од најпрометнијих саобраћајница која повезује центар насеља са Економијом 1.
По окончању реконструкције пута у укупној дужини од око 1.760 метара, Бач ће добити проширену и модерну саобраћајницу у коју од њене изградње није улагано - истакао је Сташевић.

 

Последње ажурирано четвртак, 17 август 2017 19:56
 
© 2018 Наше новине. Сва права задржана.
Joomla! је Слободан софтвер објављен под GNU/GPL Лиценцом.