Home Актуелно Друштво Нови дом за породицу Рамадан
Нови дом за породицу Рамадан ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
четвртак, 19 април 2018 09:09

Председник општине са породицом РамаданХуман гест локалне самоуправе у Бачу. У октобру месецу прошле године у стравичном пожару изгорела породична кућа породице Рамадан, у којој је било троје малолетне деце.

Стравичан пожар у ком је у октобру месецу прошле године у Вајској изгорела породична кућа породице Рамадан, у којој је било троје малолетне деце, највећа је трагедија која je задесила ово насељено место општине Бач у новијој историји. На згаришту породичног дома породице Рамадан, пореклом из Македоније, која се годину дана пре трагичног догађаја из Бачке Паланке доселила у Вајску, остала је вечита туга за три млада живота, која ће родитеље трагично настрадалих Николине (4 године), Николе (2 године) и Исидоре, старе само 6 месеци пратити до краја живота. Памтиће Зоран и Марија Рамадан и доброту својих суграђана који су туговали са њима и гест општине Бач која им је из буџета општине издвојила 408.000 динара за куповину куће.


Истакавши да је то најмање што је локална самоуправа могла учинити, Борислав Антонић, председник општине Бач, пожелео је Зорану и Марији Рамадан више среће у животу.
-Цела општина Бач саосећа у трагедији која је задесила породицу Рамадан. Најмање што је локална самоуправа могла да уради је да Зорану и Марији помогне око куповине куће. Они су сами скупили 1.500 евра, а локална самоуправа преко општинског Црвеног крста из буџета је донирала 408.000 динара. Искрено се надам да ће они и њихов син Никола, који је рођен прошлог месеца, имати више среће у животу под новим кровом. Хтели ми то признати или не, живот се и после оваквих трагедија наставља даље. Брачни пар  Зоран и Марија Рамадан, упркос великом болу, рођењем сина Николе има за кога да се бори и живи - рекао је председник општине Бач Борислав Антонић.

 

Последње ажурирано четвртак, 19 април 2018 09:13
 
© 2019 Наше новине. Сва права задржана.
Joomla! је Слободан софтвер објављен под GNU/GPL Лиценцом.