Home Актуелно Хроника Вера у наступ и подршку суграђана
Вера у наступ и подршку суграђана ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
четвртак, 07 јун 2018 20:06

На дечјој музичкој манифестацији „Србија у ритму Европе“општине Оџаци и Бач имају своје представнике. На такмичењу у Нишу, 16. јуна, општину Оџаци представљаће Катарина Бенка,Тијана Бачик и Дуња Ђорђевић, а општину Бач Марија Илић, Магдалена Кања и Јана Вуковић

У суботу, 16. јуна, у спортској хали „Чаир“ у Нишу, одржаће се финално вече најпопуларније дечје музичке манифестације „Србија у Ритму Европе“, на којој ће своје представнике имати општине Оџаци и Бач.
У свом другом учешћу на престижној дечјој манифестацији коју ће директно преносити „Прва ТВ“, општину Бач представљаће Марија Маша Илић, Магдалена Кања, прошлогодишња учесница, и Јана Вуковић, које ће извести композицију „Herehronie”на словачком језику. Подршку представницима из општине Бач пружили су поп певачица Гоца Тржан, Златко Кеслер, тренер параолимпијске репрезентације Србије, Робарт Чобан, власник издавачке куће „Color Press group”..., а грађани општине Бач који то желе подршку представницима из своје општине могу пружити слањем  СМС поруке на број 1557 ПЕСМА, размак, 10.

 

 


На исти број своје представнице Катарину Бенка,Тијану Бачик и Дуњу Ђорђевић, укуцавањем ПЕСМА, размак, 21 могу подржати и грађани општине Оџаци, која ове године на манифестацији „Србија у ритму Европе“ први пут има своје представнике. Број порука са једног броја није ограничен. Представнице општине Оџаци у Нишу представљају Финску, земљу партнера општине Оџаци.
Гласање од ког зависи какав ће пласман остварити представнице општина Оџаци и Бач, на десетој јубиларној манифестацији, почело је 1. јуна. Пропозицијама је предвиђено да победник такмичења буде домаћин наредне манифестације, а да деца посете земљу коју представљају у Нишу.

Последње ажурирано четвртак, 07 јун 2018 20:12
 
© 2019 Наше новине. Сва права задржана.
Joomla! је Слободан софтвер објављен под GNU/GPL Лиценцом.