Home Актуелно Хроника Плажа Штранда у новом, лепшем руху
Плажа Штранда у новом, лепшем руху ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
субота, 07 јул 2018 19:33

Низ новина на Штранду у Богојеву. За изградњу нових садржаја на плажи језера из Фонда за заштиту животне средине издвојено 480.000 динара

Омиљана дестинација грађана оџачке и општина у окружењу у летњем периоду, Штранд у Богојеву, прве посетиоце дочекао је у новом , лепшем руху. Захваљујући локалној самоуправи, која је у склопу припрема језера за овогодишњу сезону купања, из фонда за заштиту животне средине издвојила 480.000 динара, на простору око језера постављено је 20 нових тршчаних сунцобрана, девет тршчаних сунцобрана је репарирано, а новина на плажи језера су и две настрешнице изнад тушева и две кабине са по три места за пресвлачење. Како би цео простор око језера био функционалан, локална самоуправа посао на кошењу травнатих површина и корекцији дрвореда поверила је Јавно - комуналном предузећа „Услуга“. Пре месец дана радници овог предузећа окончали су посао на корекцији и уклањању дрвореда, а ових дана приступиће кошењу травнатих површина. Новина на Штранду у Богујеву је и та да је ресторан надомак језера издат у закуп, па ће сви они који то желе моћи користити услуге овог угоститељског објекта.


Како би се простор око језера додатно оплеменио новим садржајима, у локалној самоуправи планирају нова улагања. Прва следећа инвестиција која би се могла реализовати у току ове, а најкасније до почетка следеће сезоне купања је постављање дечијих мобилијара и изградња терена за одбојку на песку.

 
© 2019 Наше новине. Сва права задржана.
Joomla! је Слободан софтвер објављен под GNU/GPL Лиценцом.