Home Актуелно Хроника Ударне рупе крпе две фирме
Ударне рупе крпе две фирме ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
субота, 07 јул 2018 19:37

У четвртак, 5. јула, почели радови на санацији ударних рупа. Рок за завршетак радова 30 радних дана од дана увођења извођача у посао

Дуго ишчекивани почетак реализације инвестиције на санацији ударних рупа по путевима и саобраћајницама у општини, почео је у четвртак, 5. јула. Посао на крпљењу ударних рупа, за који је у буџету опредељено око 3,9 милиона динара са порезом на додату вредност поверен је фирмама „Срем пут“ и „Војводина пут - Бачка пут“, које су биле најповољнији понуђачи у поступку јавне набавке.
У локалној самоуправи сазнајемо да ће поменуте фирме, које су заједнички наступале у поступку јавне набавке, ударне рупе у првој фази радова крпити на путу Л410 И Л410/1. Кад се окончају радови на поменутим деоницама, неимари из „Срем пута“ и Војводина пута - Бачка пут“,  у дело ће спровести и другу фазу радова, у току које ће се ударне рупе крпити у Оџацима, а након Оџака и по путевима у осталим насељеним местима општине. За санацију ударних рупа обезбеђено је око 300 тона асфалта, од чега ће 200 тона бити утрошено за опсецање, а 100 тона за пресвлачење ударних рупа. Рок за завршетак радова је 30 радних дана од дана увођења извођача радова у посао.

 
© 2019 Наше новине. Сва права задржана.
Joomla! је Слободан софтвер објављен под GNU/GPL Лиценцом.