Home Актуелно Хроника Повеље и златник за изузетна достигнућа
Повеље и златник за изузетна достигнућа ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
четвртак, 27 септембар 2018 20:03

Александра Ћирић,заменица председника Скупштине општинеОбјављен јавни позив за подношење предлога кандидата за доделу награде ,,22. октобар“. За највише друштвено признање оптине Оџаци могу се кандидовати привредна друштва, јавна предузећа, установе, структурна удружења, удружења грађана, као и други облици организовања правних лица и грађана.

-И ове године, другу годину за редом, након вишегодишње паузе, на традиционалној свечаности поводом  Дана колонизације и ослобођења општине Оџаци, додељиваће се награда „22. октобар“. Престижно признање ће се додељивати за изузетна достигнућа у више категорија, а за добитнике највишег друштвеног признања општине Оџаци могу се кандидовати појединци, групе или привредна друштва - истакла је за медије, након објављивања јавног позива по закључку Општинског већа, Александра Ћирић, заменица председника Скупштине општине.
По речима Ћирић, и иве године лауреати највишег дрштвеног признања општине Оџаци за достигнућа у области привреде, спорта, културе и образовања, хуманитарног и социјалног рада, научно - истраживачког рада, награђиваће се Повељом општине Оџаци и златником „22. октобар“, као посебном наградом.


Подстивши да је награда „22. октобар“ поново установљена 2017. године, након паузе од двадестак година, Александра Ћирић је истакла да се предлог кандидата са писаним образложењем може поднети закључно са 1. октобром текуће године до 15 часова.
-Предлози за награду „22. октобар“ у затвореној коверти могу се поднети на писарници Општинске управе, месним канцеларијама или путем поште - истакла је Ћирић, додавши да ће о овогодишњим добитницима награда по пристиглим предлозима одлуку донети Општинско веће општине Оџаци.
Подсећамо да су прошлогодишњи лауреати награде „22. октобар“ били компанија „Магна“, Предшколска установа „Полетарац“, Удружење за помоћ МНРО, математичар Бојан Башић и одбојкаш Горан Шкундрић.

Последње ажурирано четвртак, 27 септембар 2018 20:07
 
© 2019 Наше новине. Сва права задржана.
Joomla! је Слободан софтвер објављен под GNU/GPL Лиценцом.