Home Актуелно Друштво Три жене председнице савета
Три жене председнице савета ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
четвртак, 22 новембар 2018 17:13

Бачки Грачац - Нови Савет, стари проблемиОдржане конститутивне седнице новоизабраних Савета месних заједница. Вања Косовац, Мирјана Мандић и Гордана Поповић председнице новоизабраних Савета у Бачком Брестовцу, Бачком Грачацу и Раткову

Након избора, у Законом предвиђеном року седам дана од дана одржавања избора, у свих осам месних заједница одржане су конститутивне седнице на којима су изабрани председници и заменици председника новоизабраних савета.
За председника Савета месне заједнице Оџаци изабран је Милош Поповић, а за његовог заменика Марица Кодро. Дужност председника у Месној заједници Бачки Брестовац у наредне четири године обављаће Вања Косовац, а заменика председника Милан Тривуновић. За председника Месне заједнице Бачки Грачац на конститутивној седници Савета изабрана је Мирјана Мандић, а дужност заменика председника поверена је Жељку Милошевићу.
На конститутивној седници новоизабраног Савета у Богојеву, у ком је Српска напредна странка, као и у Бачком Брестовцу и Дероњама, имала самосталну листу кандидата за председника је избабран Атила Рупа, а дужност заменика председника обављаће Милорад Зрнић.


Мандат председника Савета  у Месној заједници Дероње поверен је Игору Праћи, који је ту функцију обављао и у претходне четири године, а заменика председника Лазару Савићу.
Чланови Савета месне заједнице Каравуково на прошлонедељној конститутивној седници за председника су изабрали Александра Манића, а за његовог заменика Јелену Поповић.
Као и у Бачком Брестовцу, и Бачком Грачацу и у Раткову функција председника Савета поверена је жени. Новоизабрани чланови Савета једногласно су донели одлуку да Гордана Поповић у наредне четири године буде председник, а Софија Томић заменик председника.
Младен Маринковић на конститутивној седници Савета у Српском Милетићу изабран је за председника, а Горан Марковић обављаће функцију заменика председника.

 

Последње ажурирано четвртак, 22 новембар 2018 17:47
 
© 2019 Наше новине. Сва права задржана.
Joomla! је Слободан софтвер објављен под GNU/GPL Лиценцом.