Home Актуелно Спорт Борис Шомоши најбољи сениор
Борис Шомоши најбољи сениор ПДФ Штампа Ел. пошта
Написао Урош Меселџија   
четвртак, 31 јануар 2019 15:41

 

У Бачу додељена признања најуспешнијим спортистима, клубовима и спортским радницима. Најуспешнији клуб КДТ ,,Херкулес“ најперспективнија у мушкој конкуренцији ФК ,,Тврђава“, генерација 2008. годиште, а у женској борбени и ката тим КК ,,Славија“

Доделом признања најуспешнијим спортистима, спортским клубовима и спортским радницима, озваничен је крај спортске 2018. године у општини Бач. Награде и признања, на свечаности која је одржана тим поводом у спортској хали у Бачу, најуспешнијима у области спорта уручио је председник општине Бач Борислав Антонић.
За најбољег сениора у минулој години изабран је фудбалер Фудбалског клуба „Тврђава“ Борис Шомоши. У категорији јуниора, за најбољег спортисту општине Бач проглашен је Јован Крњајац члан КДТ ,,Херкулес“. Најбољи кадет је Марко Золњан из ОК „Партизан“, а за најбољег пионира и пионирку награде су уручене Вукашину Давидову, фудбалеру ФК ,,Тврђава“ и Јани Вуковић, каратисткињи „Славије“.
Признање за најуспешнијег спортског радника у 2018. години додељено је Зорану Пантелићу, тренеру КДТ ,,Херкулес“ и репрезентације Србије за млађе категорије. У категорији најбољи тренер, за најуспешнијег је проглашен Дарко Милановић, стратег ОК ,,Партизан“, а за најбоље екипе у мушкој и женској конкуренцији проглашене су ФК ,,Тврђава“, генерација 2008. годиште и борбени и ката тим КК ,,Славије“.

 

 


У категорији најперспективнијег спортисте признања су добили Вук Влајић из ФК ,,Тврђава“ и Анђела Вујић, каратисткиња „Славије“.
Андрија Хорват из Бођана, председник ФК ,,Славија“ за свој дугогодишњи рад у области спорта награђен је признањем за животно дело, а за најуспешнију спортску манифестацију која се у општини Бач одржала у 2018. години проглашен је Ускршњи карате турнир у организацији КК ,,Славија“.
На свечаности доделе признања најуспешнијима у области спорта, коју је организовао Спортски савез под покровитељством локалне самоуправе, признање у категорији школског спорта председник општине Бач Борислав Антонић уручио је фудбалској селекцији ОШ ,,Вук Караџић“ и Миланку Ћурићу из Бача, који је проглашен за најуспешнијег професора физичког васпитања.
Овогодишња церемонија доделе признања у области спорта завршена је доделом посебног признања које је уручено ОЗЗ ,,Задругар“ из Бача, као највећем донатору спортским клубовима у 2018. години.

Последње ажурирано четвртак, 31 јануар 2019 15:49
 
© 2019 Наше новине. Сва права задржана.
Joomla! је Слободан софтвер објављен под GNU/GPL Лиценцом.